top of page

You are amazing, 

own it!

Een fotoshoot die helemaal draait om jou. Professionele foto’s waarmee jij jezelf optimaal kunt presenteren in de modellen- en castingbranche. Nog nooit een fotoshoot gedaan? Ik laat je graag zien hoe mooi jij bent en dat je er mag zijn. Ongedwongen en pure foto's waarop je jezelf herkent en met als grootste doel dat jij jezelf omarmt. 

Lifestyle fotografie
Kim Snip fotografie - branding fotografie - brandig fotgraaf - lifstyle fotografie - videografie

Let's do this!

Kim Snip fotografie - branding fotografie - brandig fotgraaf - lifstyle fotografie - videografie
  • Jij mag gezien worden! Wie jij bent en hoe jij bent, gaan we vangen in beelden. Beelden die bij jou passen en die jouw karakter weerspiegelen.

  • Aan de hand van een moodboard stellen we het idee samen en kijken we welke kleding hier het beste bij zou passen.

  • Ik ben een groot fan van mooie natuurgebieden, daarmee creëren we een rustige en natuurlijke achtergrond. Natuurlijk is iets anders ook mogelijk, samen kiezen we de meeste geschikte locatie uit voor jouw shoot!

  • Het wordt een ontspannen fotoshoot waarbij jij je op je gemak voelt voor de camera en waarbij dit terug te zien is in de foto's.

  • Vind je het spannend en heb je geen idee wat je voor de camera moet doen? Geen probleem! Tijdens de shoot ga ik je helpen met poseren en zal ik je aanwijzingen geven. Samen zorgen we ervoor dat jij er op je best op staat! 

Laat jezelf vastleggen!

1.

Kennismaking

Voordat we foto's gaan maken vind ik het erg leuk om te weten te komen wie jij bent, wat jouw wensen zijn en hoe we dit het beste uit kunnen werken. Samen kijken we naar een geschikte locatie voor de fotoshoot. Voorafgaand aan de shoot ontvang je van mij tips over kledingadviezen. Ik kijk graag met je mee voor de beste keuzes! 

Fotoshoot

2.

Tijdens de fotoshoot geef ik aanwijzingen en moedig ik je aan zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over wat je moet doen en of je er wel mooi opstaat. We maken verschillende foto’s, zowel totaal plaatjes als portretten waarbij vooral jouw ogen de foto laten spreken. Tussendoor laat ik je foto's zien zodat jij een beeld krijgt bij de foto's en nog meer vertrouwen krijgt! 

3.

Nabewerking

Nadat we de foto's hebben gemaakt ga ik aan de slag met de selectie voor jouw online galerij. Uit alle foto's die we hebben gemaakt, maak ik een selectie van de mooiste en leukste beelden. Deze foto's krijgen alvast een voorbewerking in Lightroom zodat je een idee hebt hoe de foto's eruit komen te zien als ze helemaal klaar zijn. 

Mijn werkwijze

4.

Online gallerij

Een galerij met de mooiste en leukste foto's van jouw lifestyleshoot. Uit deze galerij mag jij zelf de mooiste en leukste foto's kiezen. Nadat je de foto keuzes hebt doorgegeven, ga ik deze beelden verder bewerken en finetunen, zodat jij de uiteindelijke foto's ontvangt in de mail via Wetransfer. 

Na een lifestyleshoot

  • Kun jij jezelf optimaal presenteren in de modellen- en castingbranche

  • Heb jij vernieuwende en frisse beelden voor jouw portfolio

  • Een enorme boost aan zelfvertrouwen

  • Foto’s waarin jij jezelf herkent maar tegelijkertijd denk ‘Wow, ben ik dat?!’ 

—  Eline, brandingshoot

Sushma-2.JPG
"Ik zal zeker blijven terugkomen bij Kim"

" Kim is heel fijn om mee samen te werken. Ze is heel goed met natuurlijk licht en weet de mooiste plekken te vinden. Ze is super snel met het leveren van de foto's en de nabewerking is altijd prachtig. Ik zal zeker blijven terugkomen bij Kim, ik ben onwijs blij met het resultaat! "

SUSHMA

Kim Snip fotografie - branding fotografie - brandig fotgraaf - lifstyle fotografie - videografie
"Heel blij met het resultaat"

" Super fijne shoot gehad samen! Kim wist de mooie plekjes te vinden in de natuur en gaf mij ook goede tips qua poseren en kleding! Heel blij met het resultaat en zeker van plan weer eens te komen shooten. "

JULIANNE

Nadira-14-edit.jpg
"Haar stijl is heel puur en natuurlijk"

" Kim is een ontzettend getalenteerd fotografe. Haar stijl is heel puur en natuurlijk, daar hou ik van. Een fotoshoot bij Kim stond al een tijdje op mijn wensenlijstje. Kim is een spontane en lieve dame. Ik voelde mij meteen bij haar op mijn gemak. Ik heb ontzettend genoten en ben heel blij met de foto's! " 

NADIRA

Wist je dat een lifestyle video ook mogelijk is? 

Video is een unieke manier om jezelf te presenteren en wordt steeds populairder. In een lifestyle video wordt er afgewisseld tussen beelden van jouzelf en detail+sfeer shots. Door de combinatie van bewegend beeld, geluid en muziek zetten we een bepaalde sfeer neer en spelen we in op emoties. Je kunt een lifestyle video gebruiken om jezelf te introduceren in de modellen- en castingbranche, maar natuurlijk kun je dit ook doen voor jezelf. Om jezelf te vieren en jezelf iets moois te gunnen. Wellicht wil jij jouw levensverhaal vertalen in een video en laten zien waar jij voor staat. Samen maken we er wat moois van! 

Lifestyle video

Bekijk meer werk op Instagram

bottom of page