Show yourself!

 met video

Ga next level

Wil jij next level gaan en opvallen tussen alle andere ondernemers? Met bewegend beeld maak jij echt impact. Laat je expert status zien en geef een uniek inkijkje in jouw onderneming dmv een brandingvideo!

Laat jezelf vastleggen op beeld

Waarom een

brandingvideo?

 • De beste marketing tool van dit moment, video. Bewegend beeld zegt namelijk nog veel meer dan een foto. Met een brandingvideo kun je potentiële klanten raken en een band creëren. Bewegend beeld zorgt ervoor dat mensen jou gaan onthouden.
   

 • Met een branding video creëer jij meer vertrouwen bij jouw ideale klant door ze echt een kijkje te geven in jouw onderneming. Wie ben jij, wat is jouw verhaal en hoe ga jij te werk.
   

 • Op deze manier onderscheid jij jezelf echt van de rest en val je op tussen alle andere ondernemers!
   

 • Door de mogelijkheid tot gesproken audio word jouw video nog persoonlijker en speel je in op bepaalde emoties. Een stukje merkbeleving! 

Anneke-11.JPG
Anneke-19.JPG

Na een branding video

 • Heb jij een professionele video waarmee je impact maakt op jouw klant

 • Voelen klanten zich meer vertrouwd met jou en je onderneming

 • Verbeter je jouw conversies door het inzetten van video op jouw website

 • Zul jij een groter publiek bereiken 

1.

Intakegesprek

Voordat we beginnen met het maken van jouw branding video, kom ik middels een vragenlijst graag meer over jou te weten. Wie ben je, wat doe je en wat is jouw ondernemersverhaal? Naar aanleiding van de vragenlijst hebben we een telefonische brainstormsessie. Hierin kun jij jouw wensen aangeven en gaan we kijken hoe we jouw branding video vorm kunnen geven. Mocht je ervoor kiezen om ook gesproken audio onder de video te willen, dan help ik je bij het opzetten van jouw verhaallijn. 

2.

Opnames

Tijdens de opnamedag gaan we de beelden schieten om jou en je onderneming zo goed mogelijk in beeld te brengen. Ik vind het belangrijk dat jij je tijdens de opnames ontspannen voelt en dat er een fijne sfeer is. Ik denk met je mee en geef je tips, zo hoef jij je geen zorgen te maken over het resultaat. 

3.

Montage

Nadat we de opnames hebben gemaakt ga ik aan de slag met het uitzoeken van de beste beelden voor jouw branding video en zoek ik geschikte muziek. De video monteer ik in Premiere Pro. Hier breng ik de beelden, muziek en eventueel gesproken tekst samen tot een mooi geheel. 

Mijn werkwijze

4.

Aflevering

Nadat je de video hebt ontvangen krijg je de kans voor een correctieronde. Misschien wil je nog wat dingen anders in je video. Ik pas de video aan, zodat hij helemaal naar jouw wens is! Nadat ik de correcties heb doorgevoerd, ontvang je de uiteindelijke video in de mail via Wetransfer. 

Emily-1.JPG
"Prachtig in beeld gebracht"

" Kim heeft een super mooie branding video voor mijn bedrijf gemaakt. Ze heeft prachtig mijn werkzaamheden in beeld gebracht, en ging relaxed te werk! Het resultaat had ik ontzettend snel binnen en ik ben er heel blij mee. Dankjewel Kim! "

EMILY ROSALIA FILM & FOTOGRAFIE

Kim Snip fotografie - branding fotografie - brandig fotgraaf - lifstyle fotografie - videografie
"Het plezier straalt er echt vanaf"

" Het was super leuk om met Kim een fotoshoot te doen. Ze had zich goed voorbereid en ingeleefd. Ik voelde me al snel op mijn gemak en het maken van de foto's ging bijna vanzelf. Ze zorgde er echt voor dat mijn wensen ingewilligd werden. Er zaten zoveel mooie foto's tussen! Het plezier straalt er echt vanaf. Ze zullen prachtig staan op mijn website!  "

ELLIE - ELLIESSOLUTIONS

Iris-29.JPG
"Heel ontspannen en gezellig"

" Kim heeft een hele toffe brandingvideo en foto's voor mij gemaakt! Ik ben zelf ook fotograaf, maar om dan zelf voor de camera te staan in plaats van erachter is dan toch wel spannend. Door Kim voelde ik me al snel op mijn gemak en het was heel ontspannen en gezellig om samen aan de slag te gaan. Kim is zeker een aanrader als je graag mooie beelden wilt voor je branding!"

IRIS ANTONIDES FOTOGRAFIE

Deze ondernemers gingen je voor

Bekijk meer werk op Instagram