top of page

     Show yourself!

Ben jij klaar om écht                te gaan? 

Jij bent als ondernemer natuurlijk ontzettend goed in wat je doet en je bent trots op jouw bedrijf. Dat mag gezien en gehoord worden.
 

En hoe kun je dit nou beter doen dan met video! Bewegend beeld zegt namelijk nog veel meer dan een foto. Met een video zorg je ervoor dat jouw boodschap veel beter blijft hangen. Dit komt door de combinatie van bewegend beeld met geluid, het zorgt voor een bepaald gevoel.

Video is persoonlijk en verhoogt het vertrouwen bij jouw klanten om echt over te gaan op aankoop. Daarnaast vergroot je ook nog eens jouw bereik door het inzetten van bewegende beelden! ​

Marleen-12.JPG

De beste                       op dit moment, video!

marketing tool

Waar het op social media en met name op Instagram eerder vooral om foto's ging, gaat het nu steeds meer om video. Kijk maar eens naar Reels, één van de populairste functies om zo snel mogelijk te 'groeien'. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog story's, advertenties en IGTV. 

 

Één ding is zeker, video is een heel krachtig middel en zal in de toekomst alleen maar belangrijker worden. Super slim om dus ook voor jouw onderneming in te gaan zetten!

next level

"Ze wist de sfeer perfect te vatten in beeld"

" Kim heeft een prachtige review, branding video en foto's voor mij gemaakt! Vooraf hebben we uitgebreid gesproken over wat de invalshoek moet zijn en Kim kwam zelf met fijne voorbereidende vragen. Hierdoor wist ze de sfeer die ik wil neerzetten, perfect te vatten in beeld! Ze heeft tijdens de livedag van mijn coach traject gefilmd. Ze wist fijn op te gaan in de ruimte, waardoor ik alle aandacht kon hebben voor mijn klanten. En ik nauwelijks gemerkt heb dat ze er was. Ik zou Kim zeker aanraden!"

ROSANNE BOXUM - BUSINESS COACH & STRATEEG

Story
shots

Jij wilt.. op een laagdrempelige en unieke manier video’s in zetten voor jouw business! 15 losse video shots die jij in kunt zetten op social media. Ideaal voor Instagram story's, reels, tiktok, advertenties of een bewegende video banner op jouw website.​

 

€725

Business Succes Stories

Jij wilt.. jouw business op een visuele en impactvolle manier presenteren. Een pakkende video van 1 minuut. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een brandvideo, product video, behind the scenes beelden of een after movie van jouw event, livedag of retraite. We kunnen de video helemaal naar jouw wens invullen!

€997

Fearless Founders

Jij wilt.. de beleving van jouw product(en) tastbaar maken voor jouw potentiële klanten. Content die een duidelijk beeld schetst van wat jouw product te bieden heeft, waardoor zij sneller over zullen gaan op een aankoop.

 

Frisse video’s en foto’s die ideaal in te zetten zijn bij seizoenswisselingen, het introduceren van nieuwe collecties, tijdens feestdagen en andere momenten waarop nieuwe producten worden gelanceerd of bepaalde producten extra aandacht verdienen.

 

Met dit veelzijdige pakket kun je drie tot vier maanden vooruit en kunnen potentiële klanten niet meer om jou heen!

€2247

Video Workshop

Jij wilt.. als fotograaf leren om te filmen, zodat jij jouw aanbod kunt uitbreiden met video. We gaan samen een dagdeel aan de slag met video. We beginnen met een stuk theorie, maar gaan daarna ook echt aan de slag met het maken van video beelden. Tijdens een heerlijke lunch gaan we verder in op de audio/muziek en het editen van jouw video.

€1250

Bekijk prijzen

Na de opnames..

  • Heb jij professionele video beelden waarmee je impact maakt op jouw klant

  • Voelen klanten zich meer vertrouwd met jou en je onderneming

  • Verbeter je jouw conversies door het inzetten van video op jouw website

  • Zul jij een groter publiek bereiken 

Losse video shots van ±10 sec. per stuk, die jij ideaal kunt inzetten voor jouw Instagram story's, reels, advertenties op social media of voor een video banner op jouw website. Je kunt kiezen voor een pakket, een optie om losse shots bij jouw brandingshoot te boeken en bij  branding pakket 'BEELDBANK' krijg jij er standaard 6 stuks bij!

Storyshots, een unieke manier om video in te zetten voor jouw business!

Deze ondernemers gingen je voor

bekijk videos
bottom of page