top of page

     Show yourself!

Ben jij klaar om écht                te gaan? 

Jij bent als ondernemer natuurlijk ontzettend goed in wat je doet en je bent trots op jouw bedrijf. Dat mag gezien en gehoord worden.
 

En hoe kun je dit nou beter doen dan met video! Bewegend beeld zegt namelijk nog veel meer dan een foto. Met een video zorg je ervoor dat jouw boodschap veel beter blijft hangen. Dit komt door de combinatie van bewegend beeld met geluid, het zorgt voor een bepaald gevoel.

Video is persoonlijk en verhoogt het vertrouwen bij jouw klanten om echt over te gaan op aankoop. Daarnaast vergroot je ook nog eens jouw bereik door het inzetten van bewegende beelden! ​

Marleen-12.JPG

De beste                       op dit moment, video!

marketing tool

Waar het op social media en met name op Instagram eerder vooral om foto's ging, gaat het nu steeds meer om video. Kijk maar eens naar Reels, één van de populairste functies om zo snel mogelijk te 'groeien'. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog story's, advertenties en IGTV. 

 

Één ding is zeker, video is een heel krachtig middel en zal in de toekomst alleen maar belangrijker worden. Super slim om dus ook voor jouw onderneming in te gaan zetten!

next level

"Ze wist de sfeer perfect te vatten in beeld"

" Kim heeft een prachtige review, branding video en foto's voor mij gemaakt! Vooraf hebben we uitgebreid gesproken over wat de invalshoek moet zijn en Kim kwam zelf met fijne voorbereidende vragen. Hierdoor wist ze de sfeer die ik wil neerzetten, perfect te vatten in beeld! Ze heeft tijdens de livedag van mijn coach traject gefilmd. Ze wist fijn op te gaan in de ruimte, waardoor ik alle aandacht kon hebben voor mijn klanten. En ik nauwelijks gemerkt heb dat ze er was. Ik zou Kim zeker aanraden!"

ROSANNE BOXUM - BUSINESS COACH & STRATEEG

Na de opnames..

  • Heb jij een professionele video waarmee je impact maakt op jouw klant

  • Voelen klanten zich meer vertrouwd met jou en je onderneming

  • Verbeter je jouw conversies door het inzetten van video op jouw website

  • Zul jij een groter publiek bereiken 

Video 1 minuut

Een pakkende video van 1 minuut. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een korte brandvideo, product video, behind the scenes of een after movie van jouw event, livedag of retraite. We kunnen de video helemaal naar jouw wens invullen!

€747,-

Video 2-3 min.

Een video van 2 a 3 minuten is ideaal voor een uitgebreidere brandvideo of review opnames van jouw klanten. Natuurlijk help ik je met het opzetten van de verhaallijn en begeleid ik je van de voorbereiding tot aan de uitwerking. Een video waar jouw ideale klant niet meer omheen kan!

Video Workshop

We gaan samen, 1 op 1, een dagdeel aan de slag met video. Afhankelijk van wat jij graag zou willen leren, stel ik de workshop samen. We beginnen met een stuk theorie, maar gaan daarna ook echt aan de slag met het maken van video beelden. Zo kun jij datgene wat je geleerd hebt meteen in de praktijk brengen!

€979,-

Bekijk prijzen

* Staat jouw optie er niet tussen, dan maak ik graag een op maat gemaakte offerte voor jou.

Storyshots. Een korte sfeervideo van ±30 seconden, die jij ideaal kunt inzetten voor jouw Instagram story's, reels, advertenties op social media of voor een video banner op jouw website. Je kunt deze optie bij boeken tijdens jouw brandingshoot en bij  branding pakket 'BEELDBANK' krijg jij deze er standaard bij!

Een unieke manier om video in
te zetten voor jouw business!

Deze ondernemers gingen je voor

bekijk videos
bottom of page