top of page

Let's create together

1-op-1 Video Workshop


Voor de fotograaf die haar aanbod wil uitbreiden met video, maar niet goed
weet waar ze moet starten.

Binnen 1 dag aan de slag met video. Je twijfelt al langer of je video moet gaan aanbieden naast je fotografie, maar je hebt geen idee waar je moet starten, welke instellingen je moet gaan gebruiken of laat staan waar je de beelden in moet gaan bewerken. Na deze workshop weet jij precies hoe je een video opneemt, bewerkt en moet afleveren bij jouw klant, zodat jij jouw aanbod kunt gaan uitbreiden en uiteindelijk meer kunt gaan verdienen in dezelfde tijd!

Mandy workshop-5.jpg

Waarom zou jij jezelf willen verdiepen in

video?

Waarschijnlijk is het je al opgevallen, video word steeds populairder, op social media word de prioriteit dan ook gegeven aan video content. Met video's kun jij dus een groter publiek bereiken en jouw zichtbaarheid vergroten. 

Fotografie en videografie zijn twee verschillende dingen, maar kunnen elkaar zeker aanvullen en versterken. Door jouw kennis als fotograaf ook uit te bereiden naar video, kun jij jouw aanbod uitbreiden, meer klanten aantrekken en dus meer inkomsten genereren. 

Hoe tof zou het zijn als je bij elke fotoshoot ook een (korte) video kunt leveren. Door bewegend beeld te combineren met geluid en muziek kun je een emotionele connectie creëren en een krachtige video maken. Video brengt de mooie herinneringen die je vast legt écht tot leven!

Dit zeggen anderen over de 1-op-1 video workshop

" Kim is een fantastische foto- en videograaf. Ze is geduldig, goed voorbereid en weet alles goed en praktisch uit te leggen. En daarnaast is het ook nog eens gezellig en ontspannen. Als je je graag wilt verdiepen in video, raad ik van harte aan om een workshop bij Kim te doen! "

IRIS - GEZINS FOTOGRAAF

" Ik heb bij Kim de één op één videografie cursus gevolgd. Wat was het super leuk en leerzaam, alle aandacht op wat ik wou leren. Kim is heel rustig en proffesioneel, ze legt goed uit en denkt met je mee! Dankjewel Kim, mijn basis is gelegd en ik kan nu verder met oefenen! "

SYLVIA - PERSONAL BRANDING FOTOGRAAF

Iris backstage-2.jpg

Wat kun je verwachten tijdens jouw

1-op-1 workshop?

We gaan samen een dagdeel (5 uur) aan de slag met video. We beginnen met een stuk theorie, maar gaan daarna ook echt aan de slag met het maken van video beelden. Zo kun jij wat je geleerd hebt meteen in de praktijk brengen! Tijdens een heerlijke lunch gaan we verder in op de audio/muziek en het editen van jouw video.
 

 • 09.00/11.00 uur - Theorie

We spreken af bij een leuke horeca gelegenheid (in of rond Assen) waar een mooie plek in de buurt is voor het praktijk gedeelte. We beginnen met de basis over videografie, videoinstellingen van jouw camera, camera bewegingen (vanuit de hand) en storytelling.​ Ook behandelen we de vragen die jij van te voren hebt ingestuurd en maken we samen een shotlist van de beelden die je graag wilt gaan filmen tijdens het stukje praktijk.

 

 • 11.00/12.00 uur - Praktijk

Je gaat onder begeleiding van mij in de praktijk aan de slag om te filmen met modellen of een onderwerp waar je je op wilt focussen. Ik leg je uit hoe ik zelf vaak te werk ga en kijk met je mee tijdens het filmen om jou advies en tips te geven. Ook maak ik tijdens het praktijk gedeelte 5 video shots van jou aan het werk, die jij later weer in kunt zetten ter promotie van jouw nieuwe aanbod.
 

 • 12.00/14.00 uur - Lunch + Edit

Onder het genot van een lekker drankje en een heerlijke lunch leer ik je meer over audio, muziek en hoe je dit toepast. Nadat we de beelden hebben ingeladen, leer ik je de de basis van het editen en maken we een begin aan jouw video. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor vragen.

 

Naderhand ontvang je van mij een handleiding met alle punten die we besproken hebben tijdens de workshop, zodat je die ook rustig door kunt nemen als je weer thuis bent. Een maand na de workshop plannen we samen een extra live moment in, waarin ik feedback geef op 2 gemaakte video's, jouw vragen beantwoord en nemen we alles door waar jij op dat moment nog tegenaan loopt.

Klik op de video om te horen wat fotograaf Mandy haar ervaring was met de 1-op-1 video workshop.

Backstage videoworkshop Sylvia-5.jpg
1 op 1 Video Workshop

€1250

 • Compleet verzorgde dag van 5u - theorie + praktijk - (In of rond Assen) incl. drankjes en lunch

 • Een handleiding met alle besproken punten

 • 5x video shots van jou,
  om jouw aanbod te promoten

 • Extra live moment (3 uur) voor feedback en vragen

workshop?

Wat heb je nodig voor de

 • Spiegelreflex- of systeem camera
   

 • Lens 
   

 • SD kaart class 10 (dit getal wordt op de kaart weergegeven in de letter C)
  of U3 (getal 3 wordt op de kaart weergegeven in de letter U)
   

 • Kaartlezer om de gemaakte beelden in te laden
   

 • Een laptop
   

 • Edit programma - Adobe Premiere Pro
  (je kunt een gratis proefversie van 7 dagen downloaden)
   

 • Model(len) voor het praktijk gedeelte
  (ik denk hierin graag met je mee)

bottom of page