top of page

Show them your story

Een unieke manier om video in
te zetten voor jouw business!

Story shots. Korte sfeer video's die laten zien wie jij bent, wat je doet en welke diensten of producten jij aanbied. Ideaal om in te zetten voor jouw Instagram story's, reels, en je advertenties op social media.

De beste                       op dit moment, video!

marketing tool

Waar het op social media en met name op Instagram eerder vooral om foto's ging, gaat het nu steeds meer om video. Kijk maar eens naar Reels, één van de populairste functies om zo snel mogelijk te 'groeien'. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog story's, advertenties en IGTV. 

 

Één ding is zeker, video is een heel krachtig middel en zal in de toekomst alleen maar belangrijker worden. Super slim om dus ook voor jouw onderneming in te gaan zetten!

Julianne-2.jpg

Ben jij klaar om écht te

 groeien?

Jij bent als ondernemer natuurlijk ontzettend goed in wat je doet en je bent trots op jouw bedrijf. Dat mag gezien worden! Je vraagt je alleen af hoe..

Deze story shots zijn een laagdrempelige & unieke manier om meer van jezelf te laten zien. Wil jij liever een kijkje achter de schermen geven of jouw producten laten zien? Het is helemaal aan jou! We stemmen de beelden af naar wat jij nodig hebt en wat jouw wensen zijn.


Met een video zorg je ervoor dat jouw boodschap veel beter blijft hangen. Dit komt door de combinatie van bewegend beeld met geluid, het zorgt voor een bepaald gevoel. Video is persoonlijk en verhoogt het vertrouwen bij jouw klanten om echt over te gaan op aankoop. Daarnaast vergroot je ook nog eens jouw bereik door het inzetten van bewegende beelden!

bottom of page