Miranda & Marten

Bruidsreportage

Onze hele bruidsrapportage door Kim laten doen. Met Kim een rustige en ontspannen sfeer en lekker informeel, waarbij we ons op het gemak voelden. Wij zijn erg blij met de mooie foto's van deze speciale dag! Bedankt Kim!

Nathalie

Familieshoot

Vooraf aan de shoot al veel contact gehad met Kim om een afspraak te maken, ze is erg flexibel en dat maakte het makkelijk om een afspraak te maken. Tijdens het maken van de foto’s stelde ze ons alle vier op ons gemak en we hebben een ontzettend leuke middag gehad! Na die tijd kregen we de foto’s ook snel toegestuurd en wij zijn er heel blij mee! Zeker een aanrader voor een volgende keer, bedankt!

Nadira

Portretshoot

Kim is een ontzettend getalenteerde fotografe. Haar stijl is heel puur en natuurlijk.En daar hou ik van. Een fotoshoot bij Kim stond al een tijdje op mijn wensenlijstje. Kim is een spontane en lieve jonge dame. Ik voelde mij meteen bij haar op mijn gemak. Ik heb ontzettend genoten en ben ontzettend blij met de foto's.

Robert & Roselinde

Familieshoot

Wij hebben een familie shoot gedaan met Kim Snip. Haar website sprak ons erg aan en ze heeft onze verwachtingen zéker waargemaakt! Wat een prachtig resultaat. We hebben al erg veel leuke reacties gekregen op de mooie foto's. We hebben nu een mooie fotowand wat we al lang en graag wilden. Kim is een erg fijne fotografe om mee te werken, professioneel en ze deed het ook erg leuk met de jongens. De jongste van 4 had even geen zin meer maar ze kreeg het toch voor elkaar! Heel erg bedankt!

Please reload

Rishma

Zwangerschapsshoot

Ik heb een zwangerschap shoot gedaan met Kim Snip. Ze had gezorgd voor een top locatie in Nederland. Het was het allemaal waard. Ik voelde me comfortabel met haar samen. Ze is een leuke spontane fotograaf. Waar je lekker jezelf kan zijn. Ik zou haar bij iedereen aanraden. Ook bij het uitzoeken van de foto's was dat al heel snel! Dus top werk!

Kris & Johan

Loveshoot

Op zoek naar een ervaren fotografe die vrolijke, eigenzinnige en veelzijdige foto's maakt? Dan moet je bij Kim zijn! Wij deden een loveshoot bij haar. Erg blij met het resultaat en overspoelt met leuke reacties. De mooiste foto's krijgen een plaatsje aan de muur bij ons thuis en bij familie.

Jos, Gerda en Femke

Familieshoot

Zo leuk als de website was, is ze in het echt ook. En dat geldt gelukkig ook voor de foto's. Onze exemplaren zijn net zo fraai als haar portfolio op de website. Het totaalplaatje klopt gewoon. Kim is een enthousiaste fotografe, met gevoel voor wat ze doet, én aandacht voor de mensen die zij voor de camera heeft. Hoe jong die ook zijn. Wat ons betreft is Kim Snip een blijvertje en succes verzekerd!

Please reload

               Assen, Drenthe  |  info@kimsnipfotografie.nl   |  Kim Snip Fotografie