top of page
Kim Snip fotografie - branding fotografie - brandig fotgraaf - lifstyle fotografie - videografie

Hi, ik ben Kim!

Branding & lifestyle foto- én videograaf. Met mijn liefde voor natuurlijk licht ben ik altijd op zoek naar de mooiste locaties voor de beste plaatjes. Als foto- en videografe is het mijn grote passie om anderen op hun mooist en puurst vast te leggen. Hierbij zal ik zorgen dat voor iedereen de shoot ontspannen verloopt. Mensen die dichtbij mij staan omschrijven mij als lief, behulpzaam, rustig en open. Ik luister naar de wensen van de klant, maar denk ook graag mee om tot het beste resultaat te komen.

Get to know me 

Hier word ik blij van!

Muziek, dansen, chocola, sieraden, lekker eten, lunchen met vriendinnen, familie, persoonlijke kaartjes, inspirerende quotes, hartjes stenen, palmbomen, creatief bezig zijn, droogbloemen, nieuwe dingen ontdekken, bloesem bomen, scandinavisch interieur en de kleur roze. 

IMG_7886.jpg
Schermafbeelding 2023-10-30 om 15.47.10.png
Schermafbeelding 2023-10-30 om 15.46.49.png
Kim Snip fotografie - branding fotografie - brandig fotgraaf - lifstyle fotografie - videografie

Hoe mijn passie voor fotografie en film ontstond..

Vanaf mijn tienertijd was ik altijd met een digitale camera in de weer. Wat ik ook ging doen, mijn camera ging mee. Ik maakte soms wel honderden foto's, niet wetende dat hier echt mijn passie lag en dat ik uiteindelijk mijn eigen onderneming zou beginnen in dit vakgebied.

 

Mijn passie voor fotografie en film groeide verder uit tijdens mijn studie als Mediavormgever. Ik besloot om mijn eerste spiegelreflex camera te kopen. Met deze camera begon ik naast filmen voor mijn studie, ook steeds vaker foto's te maken in mijn vrije tijd. Na het online plaatsen van een aantal foto's op Hyves (yes, loooong time ago), kreeg ik berichtjes van modellen over samenwerkingen! En zo rolde ik de fotografie wereld in..

 

Na jaren van letterlijk alles fotograferen (waaronder bruiloften, stellen, zwangerschappen, baby’s, families etc) was het tijd om mijn hart te volgen. Doen waar mijn hart ligt, portretten maken! Zowel op het gebied van personal branding als op het gebied van lifestyle. Lichte, frisse & kleurrijke beelden, daar word ik blij van! 

Hoe mag ik jou vastleggen?

Graag help ik ondernemers, zoals jou, aan sprekende beelden die weergeven wie jij bent en wat jij doet. Sprekende beelden zorgen er namelijk voor dat jij personal branding in kunt zetten en meer vertrouwen wekt bij je potentiële klant. Samen met jou ga ik kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat klanten jou en jouw onderneming echt gaan zien, door het maken van beelden die echt passen bij wie jij bent en wat jij wilt uitstralen. 

bottom of page