fotografe en videografe lifestyle en branding

 HET GEZICHT ACHTER DE  LENS 

 Ik stel me graag aan jou voor .. 

 

Hi! Ik ben Kim.. het gezicht achter de lens. Ik heb een liefde voor natuurlijk licht en ben altijd opzoek naar de mooiste locaties. Als foto- en videografe is het mijn grote passie om jou zo mooi mogelijk vast te leggen. Ik denk met je mee en zorg ervoor dat de shoot ontspannen verloopt.

Ik ben gek op chocola, sieraden, lekker eten, kaartjes, muziek, inspirerende quotes, creatief bezig zijn, nieuwe dingen ontdekken, mooi weer en bloesem bomen. Ik heb een liefde voor Sc
andinavisch interieur en de kleur roze. Dit vind je dan ook zeker terug in mijn eigen huisje. Mensen die dichtbij me staan omschrijven me als lief, behulpzaam, rustig en open.
 

It's not happiness that makes us grateful, but gratefulness that makes us happy.

Hoe mijn passie voor fotografie en film ontstond..

Vanaf mijn middelbare schooltijd was ik altijd met een digitale camera in de weer. Wat ik ook ging doen, mijn camera ging mee. Ik maakte soms wel honderden foto's. Niet wetende dat hier echt mijn passie lag en dat ik mijn eigen onderneming zou beginnen in dit vakgebied. 

Mijn passie voor fotografie en film groeide verder uit tijdens mijn opleiding als Mediavormgever. Eind 2011 besloot ik om mijn eerste spiegelreflex camera te kopen. Op deze manier kon ik zelf aan de slag met mijn schoolopdrachten en was ik niet afhankelijk van mijn school voor het lenen van de apparatuur.

Met deze camera begon ik naast filmen ook steeds vaker foto's te maken. Dit heb ik altijd leuk gevonden, maar nu werd het iets serieuzer. Na het online plaatsen van een aantal foto's (destijds op Hyves), kreeg ik berichtjes van modellen over samenwerkingen! En dat is eigenlijk hoe ik in de fotografie wereld rolde..

In 2013 studeerde ik af als Mediavormgever, richting audiovisueel. Audiovisueel betekend eigenlijk het samenbrengen van bewegend beeld met geluid. Met de kennis van deze opleiding en de kennis die ik daarna heb opgedaan, weet ik hoe ik een bedrijfsvideo neer kan zetten.

Ik maakte van mijn hobby mijn werk door mij in 2017 officieel in te laten schrijven bij de KVK onder de naam Kim Snip Fotografie. Na al deze jaren in de wereld van fotografie en video heb ik behoorlijk wat ervaring op gedaan. Ik heb inmiddels een hele eigen en herkenbare stijl ontwikkeld. Lichte, frisse & kleurrijke beelden, daar word ik blij van!


HIER WORD IK
HEEL BLIJ VAN!

cameratas

Mijn cameratas

Is het geen beauty? Toen ik deze tas tegen kwam was ik opslag verliefd! Bijna al mijn apparatuur past in deze tas en hij is gewoon prachtig om te zien.

WAAROM KIEZEN VOOR MIJ ALS FOTO- VIDEOGRAAF

Ontspannen sfeer

Door mijn rustige persoonlijkheid zorg ik ervoor dat jij je snel op je gemak voelt en dat er een ontspannen sfeer ontstaat tijdens de shoot. Voorafgaand en tijdens de shoot zal ik altijd met jullie meedenken in de mogelijkheden.

Kwaliteit & stijl

Door de jaren heen heb ik veel ervaring op gedaan en mijn eigen herkenbare stijl gecreeerd. Mijn beelden zijn licht, fris en kleurrijk. Om voor jou de mooiste foto's te maken ben ik altijd opzoek naar het mooiste licht en weet ik de meest prachtige locaties te vinden

Snelle levering

Nadat ik jullie beelden zorgvuldig heb bewerkt, zal ik er altijd voor zorgen dat jullie ze zo snel mogelijk ontvangen. Zo kunnen jullie meteen genieten van de mooie momenten die zijn vastgelegd!