HET GEZICHT ACHTER DE  LENS 

 Even voorstellen .. 

HI! MIJN NAAM IS KIM..

Fotografe & videografe, wonend in het hartje van Drenthe, Assen. Ik ben gek op dingen vastleggen, sporten, chocola, sieraden, lekker eten, slapen, kaartjes, muziek, inspirerende quotes, creatief bezig zijn, nieuwe dingen ontdekken, mooi weer en bloesem bomen.

"It's not happiness that makes us grateful, but gratefulness that makes us happy."

Mijn passie voor fotografie en film is ontstaan tijdens mijn opleiding als Mediavormgever. Eind 2011 schafte ik een camera aan, zodat ik zelf kon gaan filmen en niet afhankelijk was van school. Met deze camera begon ik ook foto's te maken. Dit heb ik altijd leuk gevonden, maar nu werd het iets serieuzer. Na het online plaatsen van een aantal foto's, kreeg ik berichtjes van modellen over samenwerkingen! En dat is eigenlijk hoe het allemaal begon..

 

In 2013 ben ik afgestudeerd als Mediavormgever, richting audiovisueel. Inmiddels ben ik een aantal jaren bezig met mijn fotografie en video. Ik heb in die tijd veel ervaring opgedaan. Ik denk dat ik inmiddels wel kan zeggen dat ik mijn eigen stijl heb ontwikkeld. Het leukste vind ik om mensen te fotograferen, puur zoals ze zijn, zoals je zelf bent. En dat het allerliefste in de buitenlucht op een prachtige locatie!

               Assen, Drenthe  |  info@kimsnipfotografie.nl   |  Kim Snip Fotografie