Bonnie Anthony Vince Groot-26
Jael-25
Jael-1
Jael-20
Philou-21
Philou-28
Philou-1
Philou-29
Philou-7
Philou-38
Philou-9
Zayn web-44
Zayn web-3
Zayn web-25
Newborn Bobby-48
Newborn Bobby-70
Vigo groot-123
Vigo groot-133
Jael-30
Jael-26
Regina, Erik en Tycho groot-18
Marloes, Joey en Lucas - origineel-10
Bellamy groot-27
Sef klein-5
Sef klein-8
Sef klein-9
Luuk Preview Groot-1
Bonnie Anthony Vince Groot-41
Zayn web-46

NEWBORN

Gefeliciteerd! Er is een klein wondertje op komst of misschien al geboren, een speciaal en bijzonder moment in jullie leven. Kleintjes groeien zo snel, daarom zijn die eerste weken/maanden van jouw kindje zo waardevol om vast te laten leggen. Op ze manier kun je altijd terug kijken naar die eerste momenten van je kindje en jullie samen.


EEN HERINNERING OM VOOR ALTIJD TE KOESTEREN!
 

 • Ik kom graag bij jullie thuis in jullie vertrouwde omgeving, om die eerste momenten samen vast te leggen.
   

 • Vaak vind de shoot of video plaats in de eerste weken (2-4) na de geboorte. Natuurlijk is het ook mogelijk en leuk om dit op een later moment te doen. Dan is er vaak al iets meer interactie te zien tussen jullie en krijgen we misschien zelfs al wat lachjes!
   

 • Alle tijd en aandacht om jullie baby en jullie als gezin mooi vast te leggen. Genoeg ruimte om tussendoor jullie kleintje te voeden of verschonen. Alles op het ritme van jullie baby.
   

 • Naast foto's met het gezin, zal ik de baby ook alleen in beeld brengen. Net zoals de kleine details, handjes, voetjes en haartjes. En niet te vergeten, de babykamer waarin jullie zoveel liefde hebben gestopt!


 

Wil jij graag deze mooie momenten op bewegende beeld? Dat is ook zeker mogelijk met een NEWBORNVIDEO! 
 

 • Ik leg de dagelijkse bezigheden zoals knuffelen, voeden, badderen en slaapjes voor jullie vast. Natuurijk breng ik ook ook eventuele broertjes en zusjes hierbij in beeld.
   

 • Ik zorg ervoor dat bepaalde details naar voren komen zoals kaartjes, babyspulletjes en natuurlijk de babykamer!
   

 • Ik maak gebruik van het natuurlijke licht dat aanwezig is en geef jullie alle ruimte om jullie je gang te laten gaan. Zo zorgen we voor persoonlijke en ongedwongen beelden.
   

 • Super leuk en origineel als vervanging voor het standaard geboorte kaartje!
   

 • Uiteraard zorg ik ervoor dat jullie de video zo snel mogelijk ontvangen zodat jullie met trots de kleine aan familie en vrienden kunnen laten zien.

MIJN WERKWIJZE

Kennismaking

Voordat de newbornshoot of video plaats vind, vind ik het erg leuk om te weten te komen wie jullie zijn en wat jullie wensen zijn. Om een goed beeld te krijgen bij jullie wensen zou het leuk zijn als jullie een Pinterest bord samen kunnen stellen. Maken we een newbornvideo? Dan zal ik van te voren aan jullie voorleggen wat we in beeld zouden kunnen brengen. Ik kom bij jullie thuis fotograferen of filmen, daarom ontvangen jullie vooraf een gids met tips en kleding adviezen, zo brengen we alles tot een mooi geheel!

Fotoshoot

Tijdens de fotoshoot of video opnames geef ik jullie kleine opdrachtjes, maar laat ik jullie vooral ook jullie gang gaan. Er is alle tijd en ruimte om de kleine tussendoor te voeden, troosten of verschonen. We gaan mee op zijn of haar ritme. Ik leg graag de connectie tussen jullie en jullie pasgeboren kindje vast. Natuurlijk betrek ik ook eventuele broertjes en zusjes bij de shoot/video. 

Nabewerking

Nadat we de foto's hebben gemaakt ga ik aan de slag met de selectie voor jullie online galerij. Uit alle foto's die we hebben gemaakt maak ik een selectie van de mooiste en leukste beelden. Deze foto's krijgen alvast een voorbewerking in Lightroom zodat jullie een idee hebben hoe de foto's eruit komen te zien als ze klaar zijn.

Online galerij

En dan, het moment waar jullie op hebben gewacht, het resultaat, de online galerij! Een galerij met de mooiste en leukste foto's van de newbornshoot. Uit deze galerij mogen jullie zelf de mooiste foto's kiezen. Nadat jullie de foto's hebben uitgekozen ga ik deze beelden verder bewerken en finetunen, zodat jullie de uiteindelijke foto's ontvangen in de mail via Wetransfer.

newbornfotoshoot

Newbornshoot

 • Bespreking van jullie wensen

 • Fotoshoot van 1,5 a 2 uur

 • Mogelijkheid voor een kledingwissel

 • 20 foto's naar keuze uit een online galerij

 • Mogelijkheid voor bijbestellen

 • Reiskosten €0,30 per km (eerste 15 km gratis)


€225,-

newbornvideo, newbornfilm

Newborn video

 • Bespreking van jullie wensen

 • HD-video van 2 a 3 min

 • 2 uur video opnames

 • Incl. rechtenvrije muziek

 • Reiskosten €0,30 per km (eerste 15 km gratis)


€447,-

foto album fotoshoot

Album

 • Bespreking van jouw wensen

 • Keuze uit verschillende covers

 • Opmaak en digitale proefdruk

 • 15x15 incl. 12 spreads

 • Levering binnen 2 a 3 week na bestellen


vanaf €47,-

NA EEN NEWBORNSHOOT/VIDEO..

 • Hebben jullie een hele waardevolle herinnering voor de rest van jullie leven

 • Hebben jullie foto's met het hele gezin en de pasgeboren baby

 • Zul je altijd terug kunnen kijken naar hoe je kindje eruit zag toen hij of zij nog zo klein was

WAAROM KIEZEN VOOR MIJ ALS FOTO- VIDEOGRAAF

Ontspannen sfeer

Door mijn rustige persoonlijkheid zorg ik ervoor dat jij je snel op je gemak voelt en dat er een ontspannen sfeer ontstaat tijdens de shoot. Voorafgaand en tijdens de shoot zal ik altijd met jullie meedenken in de mogelijkheden.

Kwaliteit & stijl

Door de jaren heen heb ik veel ervaring op gedaan en mijn eigen herkenbare stijl gecreeerd. Mijn beelden zijn licht, fris en kleurrijk. Om voor jou de mooiste foto's te maken ben ik altijd opzoek naar het mooiste licht en weet ik de meest prachtige locaties te vinden

Snelle levering

Nadat ik jullie beelden zorgvuldig heb bewerkt, zal ik er altijd voor zorgen dat jullie ze zo snel mogelijk ontvangen. Zo kunnen jullie meteen genieten van de mooie momenten die zijn vastgelegd!

Bonnie Anthony Vince Groot-42.jpg

Ontspannen sfeer en alle tijd

Bonnie & Anthony

" Kim zorgde voor een ontspannen sfeer en liet ons lekker ons gang gaan om tussendoor onze zoon te voeden en te verschonen. Het resultaat is super mooi geworden en we zijn er onwijs blij mee. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar! "  

Schermafbeelding 2021-01-29 om 16.09.48.

We voelden ons vertrouwd bij je

Lisa & Jermain

" Dankjewel voor de mooie geboortefilm toen wij thuis kwamen met Novan. Je nam alle tijd en ging mee op het ritme van Novan, dat was erg fijn. We voelden ons vertrouwd bij je met een prachtig resultaat! "

 

Vigo groot-133.jpg

Kostbare herinnering voor onze zoon

Marloes & Martijn

" De newborn video is erg mooi geworden! Wat heb jij de liefdevolle momentjes mooi vastgelegd en gemonteerd tot een prachtige video. Wat een mooie kostbare herinnering voor onze zoon Vigo.  "

Hi! Ik ben Kim.. het gezicht achter de lens. Ik heb een liefde voor natuurlijk licht en ben altijd opzoek naar de mooiste locaties. Als foto- en videografe is het mijn grote passie om jou zo mooi mogelijk vast te leggen. Ik denk met je mee en zorg ervoor dat de shoot ontspannen verloopt.

Ik ben gek op chocola, sieraden, lekker eten, kaartjes, muziek, inspirerende quotes, creatief bezig zijn, nieuwe dingen ontdekken, mooi weer en bloesem bomen. Ik heb een liefde voor Scandinavisch interieur en de kleur roze. Dit vind je dan ook zeker terug in mijn eigen huisje. Mensen die dichtbij me staan omschrijven me als lief, behulpzaam, rustig en open.