Marjolein & Edwin web-1
_MG_8284-groot
Joanne & Richard groot-49
Joanne & Richard groot-21
Kris & Johan Klein-20
Joanne & Richard groot-9
Sharon en Nick-19
Sharon en Nick-7
Sharon en Nick-16
Sharon en Nick-4
Sharon en Nick-11
Sharon en Nick-9
fam Carlin Helbers web-13
fam Carlin Helbers web-15
Simone & Thomas preview groot-1
Simone en Thomas groot-27
Bonita & Maryn Klein-24
Joanne & Richard groot-17
Sharon en Nick-36
Sharon en Nick-45
Sharon en Nick-49
Sharon en Nick-28
fam Anouk groot-5
Bonita & Maryn Klein-3
_MG_8213-web
Simone en Thomas groot-5
Ian Rijnders Extra Web-6
_MG_8544-2
_MG_8325-groot
Sharon en Nick-38
Sharon en Nick-24

LIEFDE

Tegenwoordig worden er veel foto's gemaakt met de telefoon. Weet je nog die eerste selfies van jullie samen? Dat is misschien alweer even geleden. Maar hebben jullie ook foto's waar je samen echt mooi op staat? Of jullie nou verliefd, verloofd of misschien al jaren samen zijn. Een loveshoot is een leuke manier om jullie liefde te vieren! Misschien wil je je partner er zelfs wel mee verrassen en daar hoeft het echt geen speciale gelegenheid voor te zijn. De liefde alleen al, is mooi genoeg om vast te leggen op beeld!

 


VIER JULLIE LIEFDE MET EEN LOVESHOOT!

 

 • Een loveshoot draait vooral om de liefde die jullie voor elkaar hebben. Het plezier wat jullie samen hebben en waar jullie samen van genieten. 
   

 • Misschien willen jullie wel foto's laten maken op de plek waar jullie elkaar hebben ontmoet of een andere locatie die voor jullie speciaal is. Misschien hebben jullie een fotogeniek huis en interieur en willen jullie graag een sessie bij jullie thuis, dat kan natuurlijk ook!
   

 • Tijdens de shoot zal ik jullie tussendoor kleine opdrachtjes geven waardoor we zorgen voor ongedwongen en spontane foto's. Doe vooral alsof ik er niet bij ben!
   

 • Ik maak graag een serie foto's van jullie, waarin jullie jezelf en elkaar als stel herkennen. Foto's die uitstralen hoe gek jullie op en met elkaar zijn!

MIJN WERKWIJZE

Kennismaking

Voordat we foto's gaan maken vind ik het erg leuk om te weten te komen wie jullie zijn en wat jullie liefdesverhaal is. Hoe hebben jullie elkaar leren kennen en hoelang zijn jullie al samen? Samen kijken we naar een geschikte locatie voor de fotoshoot, dit kan zowel buiten als binnen zijn. Ook zullen jullie van mij voorafgaand aan de shoot een gids ontvangen met kleding adviezen en tips, zo brengen we alles tot een mooi geheel!

Fotoshoot

Tijdens de fotoshoot geef ik jullie kleine opdrachtjes en zorg ik ervoor dat jullie je op je gemak voelen. Ik leg graag de connectie tussen jullie vast. Zie de fotoshoot als een mooi moment en tijd voor elkaar, waar je achteraf een waardevolle herinnering aan over houd!

Nabewerking

Nadat we de foto's hebben gemaakt ga ik aan de slag met de selectie voor jullie online galerij. Uit alle foto's die we hebben gemaakt maak ik een selectie van de mooiste en leukste beelden. Deze foto's krijgen alvast een voorbewerking in Lightroom zodat jullie een idee hebben hoe de foto's eruit komen te zien als ze klaar zijn.

Online galerij

En dan, het moment waar jullie op hebben gewacht, het resultaat, de online galerij! Een galerij met de mooiste en leukste foto's van jullie loveshoot. Uit deze galerij mogen jullie zelf de mooiste foto's kiezen. Nadat jullie de foto's hebben uitgekozen ga ik deze beelden verder bewerken en finetunen, zodat jullie de uiteindelijke foto's ontvangen in de mail via Wetransfer.

koppel fotografie, fotoshoot met partner

Loveshoot

 • Bespreking van jullie wensen

 • Fotoshoot van 1 a 1,5 uur

 • Mogelijkheid voor een kledingwissel

 • 20 foto's naar keuze uit een online galerij

 • Mogelijkheid voor bijbestellen

 • Reiskosten €0,30 per km
  (eerste 15 km gratis) 


€225,-

fotoalbum van fotoshoot

Album

 • Bespreking van jullie wensen

 • Keuze uit verschillende covers

 • Opmaak en proefdruk

 • Album van 15x15 (12 spreads)

 • Levering binnen 2-3 week na bestellen


Vanaf €47,-

NA EEN LOVE SHOOT..
 

 • Hebben jullie mooie foto's van jullie samen voor nu en later

 • Genoeg keuze om een leuke foto uit te zoeken voor aan de muur

 • Qulity time met elkaar en een hele leuke ervaring gehad

WAAROM KIEZEN VOOR MIJ ALS FOTO- VIDEOGRAAF

Ontspannen sfeer

Door mijn rustige persoonlijkheid zorg ik ervoor dat jij je snel op je gemak voelt en dat er een ontspannen sfeer ontstaat tijdens de shoot. Voorafgaand en tijdens de shoot zal ik altijd met jullie meedenken in de mogelijkheden.

Kwaliteit & stijl

Door de jaren heen heb ik veel ervaring op gedaan en mijn eigen herkenbare stijl gecreeerd. Mijn beelden zijn licht, fris en kleurrijk. Om voor jou de mooiste foto's te maken ben ik altijd opzoek naar het mooiste licht en weet ik de meest prachtige locaties te vinden

Snelle levering

Nadat ik jullie beelden zorgvuldig heb bewerkt, zal ik er altijd voor zorgen dat jullie ze zo snel mogelijk ontvangen. Zo kunnen jullie meteen genieten van de mooie momenten die zijn vastgelegd!

Joanne & Richard groot-21.jpg

Een ontspannen en gezellige sfeer

Joanne & Richard

" Samen met mijn vriend heb ik een hele leuke fotoshoot gehad bij Kim! Ze stelde een mooie locatie voor, had leuke poseer ideeen en zorgde voor een ontspannen en gezellige sfeer. We kregen de bewerkte foto's heel snel binnen en zijn erg blij met het resultaat! "

Sharon en Nick-28.jpg

Bij Kim worden de foto's altijd prachtig

Sharon & Nick

" Tijdens de shoot hadden wij een prettig en fijn gevoel. Kim neemt de tijd en moeite waardoor er echt spontane foto's ontstaan. Ik weet altijd zeker de de foto's prachtig worden bij Kim. Foto's met jet gezin, van mijzelf en met mijn vriend. Bovendien is het ook altijd ontzettend gezellig! "

Hi! Ik ben Kim.. het gezicht achter de lens. Ik heb een liefde voor natuurlijk licht en ben altijd opzoek naar de mooiste locaties. Als foto- en videografe is het mijn grote passie om jou zo mooi mogelijk vast te leggen. Ik denk met je mee en zorg ervoor dat de shoot ontspannen verloopt.

Ik ben gek op chocola, sieraden, lekker eten, kaartjes, muziek, inspirerende quotes, creatief bezig zijn, nieuwe dingen ontdekken, mooi weer en bloesem bomen. Ik heb een liefde voor Scandinavisch interieur en de kleur roze. Dit vind je dan ook zeker terug in mijn eigen huisje. Mensen die dichtbij me staan omschrijven me als lief, behulpzaam, rustig en open.