VIDEO ALBUMS 

Nieuw en verrassend, de opvolger van het foto album!

VIDEO ALBUM LATEN MAKEN

MAAK HERINNERINGEN TASTBAAR

Mooie foto’s en video’s laten maken of zelf gemaakt? Zonde als dit natuurlijk alleen digitaal blijft. Van de foto’s kun je een album laten maken, maar al die leuke video’s blijven vaak op de computer staan en worden er nog zelden bij gepakt om naar terug te kijken. Daar kan nu verandering in komen met een video album!

Beelden van de newbornshoot van jullie kleintje, haar of zijn eerste verjaardag, beelden van jouw motherhood story, van jullie gezin, de video van jullie grote dag, jullie bruiloft. Maak deze herinneringen tastbaar met een video album!

Het video album krijgt een gepersonaliseerde omslag en binnenin zit een 7 inch lcd scherm die de video’s haarscherp weergeeft. In het album is ruimte voor maximaal 7 video’s. Door de bijgeleverde USB kabel is het mogelijk om zelf video’s aan het album toe te voegen of om ze te wijzigen. Tevens is de USB een oplader voor het Video album, ideaal! De hoge geluidskwaliteit is in volume te regelen via de knoppen in het album. Wanneer het album word geopend, speelt de video automatisch af en met de knoppen onder de video kun je gemakkelijk switchen naar de volgende.

Wil je meer informatie of graag een video album bestellen?Laat hieronder je gegevens achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Assen, Drenthe  |  info@kimsnipfotografie.nl   |  Kim Snip Fotografie & Film