IMG_7886.jpg

DE MEEST GESTELDE VRAGEN

 Bij een fotoshoot komt natuurlijk van alles kijken 

WAAR?
Alle fotoshoots vinden over het algemeen plaats op een (lichte) buitenlocatie. Ik ben graag buiten en werk het liefst met daglicht. Naar mijn idee zijn er buiten veel meer mogelijkheden dan binnen. Ook hangt er hierdoor een ontspannen sfeer en is er de ruimte om lekker jezelf te zijn. Hier in de buurt, in de omgeving van Assen (Drenthe) weet ik de mooiste plekjes te vinden! Maar ik sta ook zeker open voor jullie eigen locatie of idee.


HEB JE ADVIES VOOR KLEDING?
Ik adviseer om lichte kleding te dragen. Omdat ik graag in de natuur werk, komen donkere kleuren hard over en geven een te groot contrast met de omgeving. Lichte kleuren en pastel tinten doen het daarom vaak goed op de foto! Als jullie met meerdere personen zijn is het mooi om de kleding op elkaar af te stellen. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan denk en kijk ik graag met je mee!


HOEVEEL FOTO'S KRIJG IK?
Na afloop van de fotoshoot ontvang je een online galerij met een ruime selectie aan foto's. Hieruit kunnen jullie zelf de 15/20 (afhankelijk van het fotoshoot pakket) mooiste foto's uitzoeken. De gekozen foto's ontvang je nabewerkt en digitaal op hoge resolutie via de mail.

 

KAN IK NOG MEER FOTO'S KRIJGEN?

Ja dat kan zeker. Naast de 15/20 digitale foto's die bij de fotoshoot inbegrepen zitten kunnen er extra foto's bijbesteld worden. De kosten hiervan zijn €5 per extra digitale foto.MET WELKE CAMERA EN LENZEN WERK JE?
Ik fotografeer met een Canon 6D en een Sony a7 III. Het liefste gebruik ik mijn 24-70mm 2.8 Canon lens. Verder maak ik ook gebruik van de 35mm, 50mm en 85mm.

WANNEER?

We zoeken samen naar een geschikte datum voor jullie fotoshoot. Ik ben zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar. Ook is het mogelijk om een fotoshoot in de avond uren te doen. Het wel geheten Golden Hour. Vaak heb je dan prachtig zacht licht van de ondergaande zon! 


 

WAT ALS HET REGENT?
Als er op de geplande dag regen is voorspeld en we kunnen niet schuiven in tijd, dan moeten we de fotoshoot helaas afzeggen en kijken we zo snel mogelijk naar een nieuwe datum om de fotoshoot in te plannen.


FOTOGRAFEER JE OOK BIJ MIJ IN DE BUURT?
Dit is zeker mogelijk, ik kom graag jullie kant op om jullie vast te leggen op een mooie locatie! Ik reken €0,30 ct/km. Binnen een straal van 15km reken ik geen reiskosten.

 

KAN IK DE FOTO'S LATEN AFDRUKKEN?

Ja, de grote bestanden zijn voor het afdrukken van de foto's. Je kunt er voor kiezen om dit zelf te doen bij een winkel, maar je kunt ze ook bij mij laten drukken. Bij mij heb je zekerheid dat de gedrukte foto's het meest overeen komen met de originele foto's. Bij andere winkels kan ik deze zekerheid helaas niet geven. Het is ook mogelijk om een album bij mij te laten maken!


KAN IK DE ONBEWERKTE FOTO'S KRIJGEN?
Nee, ik bewerk de foto's zorgvuldig na en hier zit veel tijd in. Ik lever alleen foto's af in de stijl zoals je de foto's ook op mijn website vind. 

 

WANNEER ONTVANG IK DE FOTO'S?

Ik doe altijd mijn best om zo snel mogelijk de online galerij naar jullie toe te sturen! Wanneer de betaling is gedaan ontvangen jullie binnen max 3 weken de foto's van jullie shoot. Mocht er haast achter zitten ivm een cadeau oid, dan is dit natuurlijk altijd bespreekbaar.
 

 

Assen, Drenthe  |  info@kimsnipfotografie.nl   |  Kim Snip Fotografie & Film