DE MEEST GESTELDE VRAGEN

 Bij een fotoshoot komt natuurlijk van alles kijken 

WAAR?

Alle fotoshoots vinden over het algemeen buiten op locatie plaats, met uitzondering van de Newborn shoots. Ik ben graag buiten en werk het liefst met daglicht. Er zijn buiten zoveel meer mogelijkheden dan binnen! Ook hangt er hierdoor een ontspannen sfeer en is er ook ruimte om lekker jezelf te zijn. Hier in de buurt, in de omgeving van Assen (Drenthe) weet ik de mooiste plekjes te vinden! Maar ik sta ook zeker open voor jullie eigen locatie of idee.

WANNEER?

We zoeken samen naar een geschikte datum voor jullie fotoshoot! Ik ben zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar. Ook is het mogelijk om in de lente/zomer een fotoshoot in de avond uren te doen. Vaak heb je dan prachtig licht van de ondergaande zon! Als er op de geplande dag regen is voorspeld en we kunnen niet schuiven in tijd, dan moet ik de fotoshoot helaas afzeggen en kijken we zo snel mogelijk naar een nieuwe datum om de fotoshoot te plannen.

 

WAT MOET IK AAN?

Ik adviseer om lichte kleding te dragen. Omdat ik graag in de natuur werk, komen donkere kleuren hard over en geven een te groot contrast met de omgeving. Lichte kleuren en pastel tinten doen het daarom vaak goed op de foto! Als jullie met meerdere personen zijn is het mooi om de kleding op elkaar af te stellen.

KAN IK DE FOTO'S LATEN AFDRUKKEN?


Ja, de grote bestanden zijn voor het afdrukken van de foto's. Je kunt er voor kiezen om dit zelf te doen bij een winkel, maar je kunt ze ook bij mij laten drukken! Bij mij heb je zekerheid dat de gedrukte foto's het meest overeen komen met de originele foto's. Bij andere winkels kan ik deze zekerheid helaas niet geven. Het is ook mogelijk om een album bij mij te laten maken!

KAN IK NOG MEER FOTO'S KRIJGEN?


Ja dat kan zeker. Naast de 15 digitale foto's die bij de fotoshoot inbegrepen zitten kunnen er extra foto's bijbesteld worden. De kosten hiervan zijn €2,50 per extra digitale foto.

MET WELKE CAMERA EN LENZEN WERK JE?

Ik fotografeer met een Canon 5D MARK II en een Canon 6D. Het liefste gebruik ik mijn 24-70mm 2.8 lens. Verder maak ik ook gebruik van de 35mm, 50mm en 85mm.

Assen, Drenthe  |  info@kimsnipfotografie.nl   |  Kim Snip Fotografie & Film