fam Laura & Bas-23
Preview Rishma-2
Preview 1
Manon, Ingmar en Veerle -17
Manon, Ingmar en Veerle -33
Irene & Thijs klein-6
Leonie-38
Leonie origineel-55
Leonie origineel-47
Leonie-60
fam Bertram klein-24
Esmee & Evy klein-8
_MG_9171-2
Ronald Bevers web-6
fam Joke Willems web-29
fam Laura & Bas-7
Esmee & Evy klein-9
Chantal & Jorilee Klein-37
Martijn & Marloes groot-20
Martijn & Marloes groot-39
Lisa, Jermain en Novan groot-14
Amanda-36
Amanda-15
Amanda-42
Yvonne, Rolf en Bjorn groot-9
Yvonne, Rolf en Bjorn groot-35
Yvonne, Rolf en Bjorn groot-32
Yvonne, Rolf en Bjorn groot-28
Esmee Gerritsma Groot-3
Esmee Gerritsma Web-5
Lisa, Jermain en Novan groot-13
Zussen Wolbers-98
Zussen Wolbers-89
Leonie-1
Leonie-65
Esther, Ivo & Leon-78
fam Ivana groot-2
fam Laura & Bas-59
Sandra Potgiesser web-21
Marit groot-2
fam Carlin Helbers web-12
fam Anouk web-10
fam Marjolein groot-59
Kim & Leah Groot-1
fam Dussel-8
Lisanne Feenema & zusjes-12
fam Laura & Bas-35
fam Laura & Bas-10
Espie -8
fam Carlin Helbers web-17
_MG_5505-2
_MG_9205-2
Leah Asserbos web-2
Roselinde Visscher web-21
Roselinde Visscher web-9
Roselinde Visscher web-16
Kim Leah Mike groot-26
Marit Baukje en Femke Web-15
_MG_5541-zw
Chantal & Jorilee Groot-6
Leonie-2
Leonie origineel-58
Rowan Tromp Web-1

GEZIN

Waarschijnlijk heb je honderden foto's van je kindje(s), maar waar blijven toch die mooie foto's met het hele gezin. Er mist altijd wel iemand op de foto, iemand moet tenslotte de foto maken.

Zwanger? Gefeliciteerd!
 Een grote verandering in je leven en een nieuw en spannend avontuur. Een bijzondere transformatie van je lichaam, een mooie buik waar je kindje in groeit, die wil je natuurlijk laten vastleggen! 
 


MAAK SAMEN MOOIE HERINNERINGEN
& LAAT JULLIE GEZIN VASTLEGGEN!

 • Een mooie gezinssessie op een prachtige locatie in de natuur. Tijd voor elkaar als gezin, zie het als een leuk uitje! Een ongedwongen sfeer en alle vrijheid. Samen met de kinderen spelen, lachen en een hoop plezier maken! Dan komen die spontane beelden vanzelf.
   

 • Voor de allerkleinsten neem ik mijn knuffeltje Pixie mee, dit knuffeltje zit om mijn lens en daarmee probeer ik die grote camera wat minder 'eng' te maken.
   

 • Tijdens de shoot zal ik jullie als gezin leuke opdrachtjes geven waardoor we spontane momenten creëren en bovenal een hele leuke beleving!
   

 • Wil je graag een zwangerschapsshoot? Dit kan zowel buiten in de natuur als knus bij jullie thuis. Dit kan in een mooie jurk, maar als je het mooi vind ook in boudoir-setting. De beste tijd om je buik mooi vast te leggen is wanneer je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent. Natuurlijk zijn ook papa en eventuele broertjes en zusjes welkom!

Op een andere en originele manier jullie gezin, liefde en connectie met elkaar vastleggen? Dat kan met een MOTHERHOOD OF FAMILY VIDEO! 
 

 • Motherhood - De liefde en connectie tussen moeder en kind zijn zo bijzonder. Elk verhaal is het waard om vastgelegd te worden. Met beeld en geluid zal ik jullie verhaal zo mooi mogelijk in beeld brengen. Een eeuwige herinnering aan dit moment, hoe jullie nu zijn. Een herinnering die met de tijd alleen maar waardevoller zal worden. 
   

 • Family - Een speciale manier om jullie gezin vast te laten leggen in bewegend beeld. Denk bijvoorbeeld aan een aankondiging dat jullie zwanger zijn van jullie tweede kindje. Hebben jullie zelf ideeën voor een video? Stel ze gerust voor!

MIJN WERKWIJZE

Kennismaking

Voordat we foto's gaan maken vind ik het erg leuk om te weten te komen wie jullie zijn en waar jullie van kunnen genieten als gezin. Samen gaan we kijken naar een geschikte locatie voor de fotoshoot. Ook zullen jullie van mij voorafgaand aan de shoot een gids ontvangen met kleding adviezen en tips, zo brengen we alles tot een mooi geheel!

Fotoshoot

Ik vind het belangrijk dat jullie lekker jezelf zijn tijdens de fotoshoot en dat jullie genieten! Samen lachen, knuffelen, kusjes geven, dansen en kietelen. Met kleine opdrachtjes die ik jullie ga geven zorgen we voor spontane en ongedwongen beelden. Tijdens een zwangerschapsshoot zorgen we ervoor dat jij en je buik zo mooi mogelijk in beeld worden gebracht.

Nabewerking

Nadat we de foto's hebben gemaakt ga ik aan de slag met de selectie voor jullie online galerij. Uit alle foto's die we hebben gemaakt maak ik een selectie van de mooiste en leukste beelden. Deze foto's krijgen alvast een voorbewerking in Lightroom zodat jullie een idee hebben hoe de foto's eruit komen te zien als ze klaar zijn.

Online galerij

En dan, het moment waar jullie op hebben gewacht, het resultaat, de online galerij! Een galerij met de mooiste en leukste foto's van jullie gezins of zwangerschapsshoot. Uit deze galerij mogen jullie zelf de mooiste foto's kiezen. Nadat jullie de foto's hebben uitgekozen ga ik deze beelden verder bewerken en finetunen, zodat jullie de uiteindelijke foto's ontvangen in de mail via Wetransfer.

gezins fotograaf

Gezinsshoot

 • Bespreking van jullie wensen

 • Fotoshoot van 1 a 1,5 uur

 • Mogelijkheid voor een kledingwissel

 • 20 foto's naar keuze uit een online galerij

 • 2-5 personen

 • Mogelijkheid voor bijbestellen

 • Reiskosten €0,30 per km
  (eerste 15 km gratis)


€225,-

motherhood video

Motherhood story

 • Bespreking van jouw wensen

 • HD-video van 2-3 min

 • 2 uur video opnames

 • Hulp en advies bij het schrijven van jouw verhaal

 • Eigen gesproken audio onder de video

 • Rechtenvrije muziek

 • Reiskosten €0,30 per km 
  (eerste 15 km gratis)


€447,-

familie video

Family video

 • Bespreking van jullie wensen

 • HD-video van 1-2 min

 • 1 uur video opnames

 • Rechtenvrije muziek

 • Reiskosten €0,30 per km
  (eerste 15 km gratis)


€375,-

NA EEN GEZINSSHOOT/VIDEO..
 

 • Hebben jullie een leuke herinnering aan 'een dagje uit'

 • Hebben jullie leuke foto's met elkaar als gezin

 • Een mooi aandenken voor later voor de kinderen en jullie zelf

WAAROM KIEZEN VOOR MIJ ALS FOTO- VIDEOGRAAF

Ontspannen sfeer

Door mijn rustige persoonlijkheid zorg ik ervoor dat jij je snel op je gemak voelt en dat er een ontspannen sfeer ontstaat tijdens de shoot. Voorafgaand en tijdens de shoot zal ik altijd met jullie meedenken in de mogelijkheden.

Kwaliteit & stijl

Door de jaren heen heb ik veel ervaring op gedaan en mijn eigen herkenbare stijl gecreeerd. Mijn beelden zijn licht, fris en kleurrijk. Om voor jou de mooiste foto's te maken ben ik altijd opzoek naar het mooiste licht en weet ik de meest prachtige locaties te vinden

Snelle levering

Nadat ik jullie beelden zorgvuldig heb bewerkt, zal ik er altijd voor zorgen dat jullie ze zo snel mogelijk ontvangen. Zo kunnen jullie meteen genieten van de mooie momenten die zijn vastgelegd!

Schermafbeelding 2020-06-15 om 21.58.21.

Kim is er bij al onze mijlpalen geweest

Lisanne - Motherhoodvideo

" Top foto en videografe! Kim is er zo'n beetje bij al onze mijlpalen bij geweest en heeft dit zo mooi vastgelegd! Ik zou haar bij iedereen aanbevelen. "

Schermafbeelding 2021-01-29 om 17.22.57.

Daar speelde ze fantastisch op in

Chantal & Jorilee - Gezinsshoot

" Mijn dochter en ik hebben een geweldige fotoshoot gehad! Kim nam de tijd zodat we konden wennen. Mijn dochter had allerlei ideeën en Kim speelde daar fantastisch op in. De resultaten zijn verbluffend mooi! " 

Schermafbeelding 2021-01-29 om 17.46.34.

Wij voelden ons echt op ons gemak

Marloes - Zwangerschapsshoot

" Ontzettende bedankt voor de mooie zwangerschapsshoot. Kim is erg flexibel en professioneel. Wij voelden ons echt op ons gemak bij haar als fotografe. De bewerkte foto's ontvingen we ook super snel! Wij zouden ook zeker een mooie shoot bij haar doen als de kleine er is. "

Hi! Ik ben Kim.. het gezicht achter de lens. Ik heb een liefde voor natuurlijk licht en ben altijd opzoek naar de mooiste locaties. Als foto- en videografe is het mijn grote passie om jou zo mooi mogelijk vast te leggen. Ik denk met je mee en zorg ervoor dat de shoot ontspannen verloopt.

Ik ben gek op chocola, sieraden, lekker eten, kaartjes, muziek, inspirerende quotes, creatief bezig zijn, nieuwe dingen ontdekken, mooi weer en bloesem bomen. Ik heb een liefde voor Scandinavisch interieur en de kleur roze. Dit vind je dan ook zeker terug in mijn eigen huisje. Mensen die dichtbij me staan omschrijven me als lief, behulpzaam, rustig en open.