FAMILIE OF VRIENDENSHOOT

Foto's van jullie gezin, van de kinderen, met de hele familie, met je vrienden en/of vriendinnen. Misschien wel als cadeau voor aan de muur bij opa en oma? Deze foto's zijn een blijvende herinnering!

PRIJS TOT 5 PERSONEN €120,- inclusief btw.

  • 1 a 1,5 durende fotoshoot 

  • 15 bewerkte foto's naar keuze

  • In grote resolutie digitaal toegestuurd

  • Levering binnen 1 a 2 week na de fotoshoot

WERKWIJZE

Allereerst bespreken we jullie wensen. De datum van de fotoshoot, een geschikte locatie, wat jullie graag zouden willen en het eventuele doel van de foto's. Bij een fotoshoot met meerdere personen is het belangrijk dat jullie je kleding op elkaar afstemmen. Dit zorgt voor een rustig geheel in de foto. Ik adviseer vaak om lichte kleuren te dragen en vooral niet te veel printjes. Ik werk graag buiten en donkere kleuren komen hier hard over en geven vaak een te groot contrast met de omgeving. Lichte kleuren en pastel kleuren doen het daarom vaak goed op de foto! Tijdens de fotoshoot is er alle vrijheid. De kinderen mogen lekker spelen, in bomen klimmen, dennenappels verzamelen, bloemen plukken etc. Voor de allerkleinsten is het soms handig om iets mee te nemen ter afleiding, zoals een knuffeltje of bellenblaas. We maken er samen een hele leuke fotoshoot van!

* De foto's die ik maak plaats ik op mijn website en social media kanalen. Indien je hier bezwaar tegen hebt kun je dit bij het boeken van de fotoshoot aangeven. Lees hier de algemene voorwaarden

               Assen, Drenthe  |  info@kimsnipfotografie.nl   |  Kim Snip Fotografie