BRUIDSFOTOGRAFIE

Jullie bruiloft, één van de mooiste dagen uit jullie leven!  Van de voorbereidingen tot aan het moment dat jullie elkaar voor het eerst gaan zien. De fotoshoot, de ceremonie, de toost, het diner en het feest. Waardevolle herinneringen die ik graag voor jullie vast leg!

WERKWIJZE

Mijn fotografie spreekt jullie aan en het lijkt jullie leuk om mij als fotografe te hebben op jullie grote dag? Super! Voorafgaand aan jullie bruiloft plannen we een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen, liefdesverhaal en nemen we het programma van jullie bruiloft door.  Een andere leuke manier om elkaar vooraf al een beetje te leren kennen en te wennen aan de camera is d.m.v. een loveshoot.

PRIJS VANAF €935,- inclusief btw.

  • 6 uur fotografie op jullie trouwdag

  • min. 250 bewerkte foto's in hoge resolutie

  • Afgeleverd op luxe USB met houten boxje

  • 15x15 mini album (8 spreads)

  • Online galerij met jullie foto's

  • Binnen een aantal dagen al een preview

Deze foto's zou je bijvoorbeeld kunnen gebruiken voor de uitnodigingen van jullie trouwkaart! Op de dag zelf zul je mij vooral op de achtergrond vinden, ik probeer zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Zo hebben jullie niet het idee continu vastgelegd te worden en leg ik ook momenten vast die jullie misschien niet opgemerkt hebben door alle drukte van de dag. Binnen 4 weken na jullie bruiloft kunnen jullie de foto's verwachten. Jullie ontvangen een houtenkistje met hierin een aantal foto afdrukjes van jullie trouwdag en een luxe usb stick met minimaal 250 bewerkte foto's in hoge resolutie. Naast dit krijgen jullie ook een online galerij zodat jullie de foto's makkelijk kunnen delen met familie en vrienden!

* De foto's die ik maak plaats ik op mijn website en social media kanalen. Indien je hier bezwaar tegen hebt kun je dit bij het boeken van de fotoshoot aangeven. Lees hier de algemene voorwaarden

               Assen, Drenthe  |  info@kimsnipfotografie.nl   |  Kim Snip Fotografie