You can totally do this! 

Kim Snip fotografie - branding fotografie - brandig fotgraaf - lifstyle fotografie - videografie

Alles om jouw bedrijf te laten 

groeien

Het is dé manier om online zichtbaar te zijn, sprekende foto’s van jou en jouw onderneming. Die eerste indruk is onwijs belangrijk! Laat jezelf zien, een stukje persoonlijkheid, en trek die ideale klanten aan die helemaal bij jou passen. Wil jij next level gaan en opvallen tussen alle andere ondernemers? Met bewegend beeld maak jij echt impact. Laat je expert status zien en geef een uniek inkijkje in jouw onderneming. 

 

Sprekende foto's voor jouw onderneming

Waarom een

brandingshoot?

 • In deze tijd is online zichtbaarheid steeds belangrijker. Met een brandingshoot zorgen we ervoor dat jij en je onderneming goed in beeld komen.

 • Je ontvangt een serie foto’s die uitstralen wie jij bent en waar je voor staat. Op deze manier bouw jij sneller een connectie met jouw ideale klant.

 • Door zowel portretten als sfeerfoto’s te maken zorgen we voor afwisselende foto’s die ruim inzetbaar zijn. Genoeg content om jouw website en social media een enorme boost te geven! 

Kim Snip fotografie - branding fotografie - brandig fotgraaf - lifstyle fotografie - videografie

Na een brandingshoot

 • Heb jij professionele beelden die laten zien wie je bent en wat je doet

 • Genoeg content om jouw website en social media een enorme boost te geven!

 • Trek jij meer klanten aan doordat je professionaliteit uitstraalt

 • Onderscheid jij je van de rest 

1.

Kennismaking

Voordat we foto's gaan maken vind ik het erg leuk om te weten te komen wie jij bent, wat je precies doet met jouw onderneming en wat jouw wensen zijn. Dit doen we aan de hand van een telefonisch intakegesprek. Samen gaan we kijken hoe we alles tot één geheel kunnen brengen en welke locatie(s) geschikt zijn voor de shoot. Ook ontvang je van mij tips over geschikte kleding. Ik kijk graag met je mee voor de beste keuzes! 

2.

Fotoshoot

Tijdens de fotoshoot geef ik aanwijzingen en moedig ik je aan zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over wat je moet doen en of je er wel mooi opstaat. We maken zowel portret als sfeer foto’s, op die manier creëren we genoeg afwisseling. Tussendoor laat ik je foto's zien zodat jij een beeld krijgt bij de foto's en nog meer vertrouwen krijgt! 

3.

Nabewerking

Nadat we de foto's hebben gemaakt ga ik aan de slag met de selectie voor jouw online galerij. Uit alle foto's die we hebben gemaakt maak ik een selectie van de mooiste en leukste beelden. Deze foto's krijgen alvast een voorbewerking in Lightroom zodat je een idee hebt hoe de foto's eruit komen te zien als ze helemaal klaar zijn. 

Mijn werkwijze

4.

Online gallerij

En dan, het moment waarop je hebt gewacht, het resultaat, de online galerij! Een galerij met de mooiste en leukste foto's van jouw brandingshoot. Uit deze galerij mag jij zelf de mooiste foto's kiezen. Nadat je de foto keuzes hebt doorgegeven, ga ik deze beelden verder bewerken en finetunen, zodat je de uiteindelijke foto's ontvangt in de mail via Wetransfer. 

"Zeer tevreden met het eindresultaat"

" De brandingshoot met Kim was fantastisch. We hadden een super locatie, waardoor we lekker veel konden afwisselen qua setting. Kim stelde me op mijn gemak. Dat lukte haar zo goed, dat ik zelfs op sommige momenten vergat dat ik bezig was met een fotoshoot. Een groot compliment. Kim nam de tijd, de sfeer was ontspannen en er was ruimte om een paar keer van kleding te wisselen. En het allerbelangrijkste: ik ben zéér tevreden met het eindresultaat! " 

ELINE VERBEEK ONLINE COACHING

"Ze legt details vast waar ik niet bij stil sta"

" Kim maakte prachtige foto's voor mijn bedrijf! Ze legt details en dingen waar ik tijdens een werkdag niet bij stil sta, mooi vast. Zo leuk om te zien! Kim gaat in alle rust te werk, wat prettig is voor de sfeer. Ik heb er een hele mooie selectie aan foto's bij voor mijn social media en website! " 

TIRZA ROTH FOTOGRAFIE & ILLUSTRATIES

"Haar stijl was de perfecte match"

" Voor de lancering van een cursus wou ik graag professioneel beeldmateriaal hebben. Met de mooie lichte fotografie stijl van Kim was dat een perfecte match. Één van de foto's dient als headerfoto en de rest gebruik ik voor mijn social media kanalen. Dit alles voor een professionele uitstraling. Heel erg blij met het eindresultaat! "

CELINA - FOTOLINA

Deze ondernemers gingen je voor

 

Laat jezelf vastleggen op beeld!

Ga next level

met video

 • De beste marketing tool van dit moment, video. Bewegend beeld zegt namelijk nog veel meer dan een foto. Met een brandingvideo kun je potentiële klanten raken en een band creëren. Bewegend beeld zorgt ervoor dat mensen jou gaan onthouden.

 • Met een branding video creëer jij meer vertrouwen bij jouw ideale klant door ze echt een kijkje te geven in jouw onderneming. Wie ben jij, wat is jouw verhaal en hoe ga jij te werk.

 • Op deze manier onderscheid jij jezelf echt van de rest en val je op tussen alle andere ondernemers!

 • Door de mogelijkheid tot gesproken audio word jouw video nog persoonlijker en speel je in op bepaalde emoties. Een stukje merkbeleving! 

Na een branding video

 • Heb jij een professionele video waarmee je impact maakt op jouw klant

 • Voelen klanten zich meer vertrouwd met jou en je onderneming

 • Verbeter je jouw conversies door het inzetten van video op jouw website

 • Zul jij een groter publiek bereiken 

1.

Intakegesprek

Voordat we beginnen met het maken van jouw branding video, kom ik tijdens een intakegesprek graag meer over jou te weten. Wie ben je, wat doe je en wat is jouw ondernemersverhaal? Naar aanleiding van het intakegesprek hebben we een brainstormsessie. Hierin kun jij jouw wensen aangeven en gaan we kijken hoe we jouw branding video vorm kunnen geven. Mocht je ervoor kiezen om ook gesproken audio onder de video te willen, dan help ik je bij het opzetten van jouw verhaallijn. 

2.

Opnames

Tijdens de opnamedag gaan we de beelden schieten om jou en je onderneming zo goed mogelijk in beeld te brengen. Ik vind het belangrijk dat jij je tijdens de opnames ontspannen voelt en dat er een fijne sfeer is. Ik denk met je mee en geef je tips, zo hoef jij je geen zorgen te maken over het resultaat. 

3.

Montage

Nadat we de opnames hebben gemaakt ga ik aan de slag met het uitzoeken van de beste beelden voor jouw branding video en zoek ik geschikte muziek. De video monteer ik in Premiere Pro. Hier breng ik de beelden, muziek en eventueel gesproken tekst samen tot een mooi geheel. 

Mijn werkwijze

4.

Aflevering

Nadat je de video hebt ontvangen krijg je de kans voor een correctieronde. Misschien wil je nog wat dingen anders in je video. Ik pas de video aan, zodat hij helemaal naar jouw wens is! Nadat ik de correcties heb doorgevoerd, ontvang je de uiteindelijke video in de mail via Wetransfer. 

—  Eline, brandingshoot

"Prachtig in beeld gebracht"

" Kim heeft een super mooie branding video voor mijn bedrijf gemaakt. Ze heeft prachtig mijn werkzaamheden in beeld gebracht, en ging relaxed te werk! Het resultaat had ik ontzettend snel binnen en ik ben er heel blij mee. Dankjewel Kim! "

EMILY ROSALIA FILM & FOTOGRAFIE

"Het plezier straalt er echt vanaf"

" Het was super leuk om met Kim een fotoshoot te doen. Ze had zich goed voorbereid en ingeleefd. Ik voelde me al snel op mijn gemak en het maken van de foto's ging bijna vanzelf. Ze zorgde er echt voor dat mijn wensen ingewilligd werden. Er zaten zoveel mooie foto's tussen! Het plezier straalt er echt vanaf. Ze zullen prachtig staan op mijn website!  "

ELLIE - ELLIESSOLUTIONS

"De keuze voor Kim was snel gemaakt"

" Voor mijn vernieuwde website had ik nieuwe en frisse foto's nodig. De keuze voor de fotograaf die deze foto's mocht gaan maken was snel gemaakt.Kim werkt erg fijn, ze is rustig en stelt je op je gemak. De foto's zijn echt prachtig en professioneel! "

ROSELINDE - NOOT VOOR NOOT

Deze ondernemers gingen je voor

Bekijk meer werk op Instagram