You can totally do this! 

Okky-1.JPG
Okky-1.JPG

Alles om jouw bedrijf te laten 

groeien

Het is dé manier om online zichtbaar te zijn, sprekende foto’s van jou en jouw onderneming. Die eerste indruk is onwijs belangrijk! Laat jezelf zien, een stukje persoonlijkheid, en trek die ideale klanten aan die helemaal bij jou passen. Wil jij next level gaan en opvallen tussen alle andere ondernemers? Met bewegend beeld maak jij echt impact. Laat je expert status zien en geef een uniek inkijkje in jouw onderneming. 

 

Sprekende foto's voor jouw onderneming

Waarom een

brandingshoot?

 • In deze tijd is online zichtbaarheid steeds belangrijker. Met een brandingshoot zorgen we ervoor dat jij en jouw onderneming goed in beeld komen.

 • Je ontvangt een serie foto’s die uitstralen wie jij bent en waar jij voor staat. Op deze manier bouw jij sneller een connectie met jouw ideale klant.

 • Door zowel portretten als sfeerfoto’s te maken zorgen we voor afwisselende foto’s die ruim inzetbaar zijn. Genoeg content om jouw website en social media een enorme boost te geven! 

Anneke-11.JPG
Anneke-19.JPG

Na een brandingshoot

 • Heb jij professionele beelden die laten zien wie je bent en wat je doet

 • Genoeg content om jouw website en social media een enorme boost te geven!

 • Trek jij meer klanten aan doordat je professionaliteit uitstraalt

 • Onderscheid jij je van de rest 

1.

Kennismaking

Voordat we foto's gaan maken vind ik het erg leuk om te weten te komen wie jij bent, wat je precies doet met jouw onderneming en wat jouw wensen zijn. Je ontvangt van mij een vragenlijst, een pdf bestand om je helemaal voor te bereiden op jouw shoot en een poseerguide. In het een voorbereidingsgesprek gaan we samen kijken hoe we alles tot één geheel kunnen brengen en welke locatie(s) geschikt zijn voor jouw shoot. Ook kijk ik graag met je mee voor de beste kleding keuzes! 

2.

Fotoshoot

Tijdens de fotoshoot geef ik aanwijzingen en moedig ik je aan zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over wat je moet doen en of je er wel mooi opstaat. We maken zowel portret als sfeer foto’s, op die manier creëren we genoeg afwisseling. Tussendoor laat ik je foto's zien zodat jij een beeld krijgt bij de foto's en nog meer vertrouwen krijgt! 

3.

Nabewerking

Nadat we de foto's hebben gemaakt ga ik aan de slag met de selectie voor jouw online galerij. Uit alle foto's die we hebben gemaakt maak ik een selectie van de mooiste en leukste beelden. Deze foto's krijgen alvast een voorbewerking, zodat je een idee hebt hoe de foto's eruit komen te zien als ze helemaal klaar zijn. 

Mijn werkwijze

4.

Online gallerij

En dan, het moment waarop je hebt gewacht, het resultaat, de online galerij! Een galerij met de mooiste en leukste foto's van jouw brandingshoot. Uit deze galerij mag jij zelf de mooiste foto's kiezen. Nadat je de foto keuzes hebt doorgegeven, ga ik deze beelden verder bewerken en finetunen, zodat je de uiteindelijke foto's in hoge resolutie ontvangt in de mail via Wetransfer. 

Kim Snip fotografie - branding fotografie - brandig fotgraaf - lifstyle fotografie - videografie
"Zeer tevreden met het eindresultaat"

" De brandingshoot met Kim was fantastisch. We hadden een super locatie, waardoor we lekker veel konden afwisselen qua setting. Kim stelde me op mijn gemak. Dat lukte haar zo goed, dat ik zelfs op sommige momenten vergat dat ik bezig was met een fotoshoot. Een groot compliment. Kim nam de tijd, de sfeer was ontspannen en er was ruimte om een paar keer van kleding te wisselen. En het allerbelangrijkste: ik ben zéér tevreden met het eindresultaat! " 

ELINE VERBEEK ONLINE COACHING

Suzanne-19.JPG
" Het is oprecht een  feestje om samen te werken met Kim "

" Door een fijne en goede voorbereiding op de shoot zorgt Kim ervoor dat zij goed voor ogen heeft wat voor foto's ik graag wil hebben. Kim is erg meedenkend in de opties voor jouw branding en mogelijkheden voor alles wat er bij een branding en shoot komt kijken, van kleuren tot locaties, poses en accessoires voor de shoot. Kim werkt erg professioneel en stelt je tijdens het shooten erg op je gemak. Het is oprecht een feestje om samen te werken met Kim. Ik kijk dan ook nu al uit naar onze volgende shoot. "

SUZANNE LUIJCKX PA/VA

Rilana-3.JPG
"Precies hetgeen dat ik voor ogen had"

" Op de dag van de shoot voelde het direct heel erg ontspannen. We vulden elkaar aan voor de invulling van de foto's en Kim gaf af en toe wat aanwijzingen. Voor mij werkte dit erg prettig. Toen ik mijn galerij kon bekijken werd ik helemaal blij. Precies hetgeen dat ik voor ogen had en soms gewoon nog mooier omdat er veel met diepte was gespeeld in de foto's. Het was heel fijn contact tot aan de shoot zelf en daarna ook. De foto's werden heel snel aangeleverd en ik ben er erg blij mee. "

RILANA - RIMABABY

Deze ondernemers gingen je voor

 

Laat jezelf vastleggen op beeld!

Ga next level

met video

 • De beste marketing tool van dit moment, video. Bewegend beeld zegt namelijk nog veel meer dan een foto. Met een brandingvideo kun je potentiële klanten raken en een band creëren. Bewegend beeld zorgt ervoor dat mensen jou gaan onthouden.

 • Met een branding video creëer jij meer vertrouwen bij jouw ideale klant door ze echt een kijkje te geven in jouw onderneming. Wie ben jij, wat is jouw verhaal en hoe ga jij te werk.

 • Op deze manier onderscheid jij jezelf echt van de rest en val je op tussen alle andere ondernemers!

 • Door de mogelijkheid tot gesproken audio word jouw video nog persoonlijker en speel je in op bepaalde emoties. Een stukje merkbeleving! 

Na een branding video

 • Heb jij een professionele video waarmee je impact maakt op jouw klant

 • Voelen klanten zich meer vertrouwd met jou en je onderneming

 • Verbeter je jouw conversies door het inzetten van video op jouw website

 • Zul jij een groter publiek bereiken 

1.

Intakegesprek

Voordat we beginnen met het maken van jouw branding video, kom ik middels een vragenlijst graag meer over jou te weten. Wie ben je, wat doe je en wat is jouw ondernemersverhaal? Naar aanleiding van de vragenlijst hebben we een telefonische brainstormsessie. Hierin kun jij jouw wensen aangeven en gaan we kijken hoe we jouw branding video vorm kunnen geven. Mocht je ervoor kiezen om ook gesproken audio onder de video te willen, dan help ik je bij het opzetten van jouw verhaallijn. 

2.

Opnames

Tijdens de opnamedag gaan we de beelden schieten om jou en je onderneming zo goed mogelijk in beeld te brengen. Ik vind het belangrijk dat jij je tijdens de opnames ontspannen voelt en dat er een fijne sfeer is. Ik denk met je mee en geef je tips, zo hoef jij je geen zorgen te maken over het resultaat. 

3.

Montage

Nadat we de opnames hebben gemaakt ga ik aan de slag met het uitzoeken van de beste beelden voor jouw branding video en zoek ik geschikte muziek. In de montage breng ik de beelden, muziek en eventueel gesproken tekst samen tot een mooi geheel. 

Mijn werkwijze

4.

Aflevering

Nadat je de video hebt ontvangen krijg je de kans voor een correctieronde. Misschien wil je nog wat dingen anders in je video. Ik pas de video aan, zodat hij helemaal naar jouw wens is! Nadat ik de correcties heb doorgevoerd, ontvang je de uiteindelijke video in de mail via Wetransfer. 

—  Eline, brandingshoot

Emily-1.JPG
"Prachtig in beeld gebracht"

" Kim heeft een super mooie branding video voor mijn bedrijf gemaakt. Ze heeft prachtig mijn werkzaamheden in beeld gebracht, en ging relaxed te werk! Het resultaat had ik ontzettend snel binnen en ik ben er heel blij mee. Dankjewel Kim! "

EMILY ROSALIA FILM & FOTOGRAFIE

Rosanne livedag-5.JPG
"Ze wist de sfeer perfect te vatten in beeld"

" Kim heeft een prachtige review, branding video en foto's voor mij gemaakt! Vooraf hebben we uitgebreid gesproken over wat de invalshoek moet zijn en Kim kwam zelf met fijne voorbereidende vragen. Hierdoor wist ze de sfeer die ik wil neerzetten, perfect te vatten in beeld! Ze heeft tijdens de livedag van mijn coach traject gefilmd. Ze wist fijn op te gaan in de ruimte, waardoor ik alle aandacht kon hebben voor mijn klanten. En ik nauwelijks gemerkt heb dat ze er was. Ik zou Kim zeker aanraden!"

ROSANNE BOXUM

Iris-29.JPG
"Heel ontspannen en gezellig"

" Kim heeft een hele toffe brandingvideo en foto's voor mij gemaakt! Ik ben zelf ook fotograaf, maar om dan zelf voor de camera te staan in plaats van erachter is dan toch wel spannend. Door Kim voelde ik me al snel op mijn gemak en het was heel ontspannen en gezellig om samen aan de slag te gaan. Kim is zeker een aanrader als je graag mooie beelden wilt voor je branding!"

IRIS ANTONIDES FOTOGRAFIE

Deze ondernemers gingen je voor

Bekijk meer werk op Instagram